viber_slika_2023-12-29_10-16-55-919
ЗАЈЕДНИЧКЕ АКТИВНОСТИ
У сусрет Васкрсу
Сајам науке у ОШ "Мика Митровић" у Богатићу
Учешће ученика завршног разреда наше школе у такмичењу младх предузетника и иноватора
Aкција ,,Засади дрво"

 Ученици првог разреда наше школе учествовали су у акцији у оквиру пројекта “Засади дрво”, организованог од стране Министарства просвете.

Европски дан језика- о активностима спроведеним у школи  можете прочитати ОВДЕ и погледати фотографије

Међународни дан борбе против вршњачког насиља обележава се широм света последње среде у фебруару.

У организацији Тима за заштиту од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања 23. 02. 2022. ученици и наставници наше школе обележили су Међународни дан борбе против вршњачког насиља – „Дан розе мајица“.

У складу са називом ученици и запослени су тај дан били обучени у розе и тиме обојили дан у розе.  Спроведене су различите активности на тему  неговања толеранције и поштовање различитости. Ученици су се забавили, али су и показали да су свесни лоших ефеката насилног понашања. 

dav

У ОШ " Јанко Веселиновић" са ученицима организовано је и реализовано низ активности поводом месеца правилне исхране. Како је то све изгледало можете погледати кликом на линк: 
 Месец правилне исхране 2021/2022.

download

У ОШ " Јанко Веселиновић" у периоду од 4. до 8. октобра 2021. године, обележена је Дечија недеља под слоганом "Дете је дете да га волите и разумете". Учитељи су са својим ученицима организовали и реализовали низ активности.
Понедељак: Промоција дечијих права;
Уторак: Дружење са писцима; 
Среда: Добра играчка;
Четвртак: Маскенбал; 
Петак: Дечије стваралаштво.

 Дечја недеља 2021/2022.